ReComissa päästiin taas vanhaan tuttuun tapaan hieromaan suhteita naapurimaiden tutalaisiin. Tämän vuoden workshoppien teemana oli PR ja jatkuvuus. Saimmekin paljon hyviä ideoita alueemme yhtenäistämiseen. Viikon aikana koettiin myös sitsit, jotka järjestettiin kampusalueella sijaitsevassa ratikkavaunussa. Sitsit olivat kaikessa eksoottisuudessaan yllättävät ja pääsimmekin kokemaan vielä suomeen rantautumattomia sitsitraditioita kuten jo valmiiksi kylmää ruokaa ja siitä seurannutta koko sitsikansan kattavaa free4all ruokasotaa. Viikkoon mahtui myös enemmän urheilua kuin koko aikaisempaan kevääseeni. Sekä meno- että paluulennoilla vaihto oli Tukholman Arlandassa, jonne ensimmäinen kone laskeutui molemmilla kerroilla jotakuinkin samoihin aikoihin kuin seuraavan olisi pitänyt olla jo ilmassa. Kyllähän kiltti SASsin henkilökunta meidät odotti kyytiin, mutta vaativat moisesta palveluksesta vastapalvelukseksi kaksi kahdenkymmenen minuutin aerobista spurttia kentän päädystä toiseen.

 

Kovaa työskentelyä Oulun ja Tampereen PR-strategian suunnittelussa.

Kovaa työskentelyä Oulun ja Tampereen PR-strategian suunnittelussa.

 

Tajunnanräjäyttävät ja silmiäavaat sitsit junavaunussa keskellä kampusaluetta!

Tajunnanräjäyttävät ja silmiäavaat sitsit junavaunussa keskellä kampusaluetta!