Pitkään odotetut catanialaiset saapuivat vihdoin! Onneksi Timo lyöttäytyi heidän seuraansa jo alkumetreillä ja hoiti neuvottelijan lahjoillaan porukan Ouluun, muuten rakkaiden Italianoidemme matka olisi tyssännyt todennäköisesti ensimmäisille juna-asemille konduktöörin toimesta. Puuhaahan me olimme Italian ihmeillemme suunnitelleet vaikka ja kuinka. Kävimme muun muassa pulahtamassa hyisessä Oulunjoessa, luistelemassa, kyykkäämässä, fablabissa, haalaribileissä, mökillä, paljussa, saunassa, meijjokänkyllä ja kelkkailemassa. Järjestettiinpä myös yhdet englanninkieliset sitsit catanialaisille ja vaihtarikansalle. Joulupukkikin tuli matkan aikana tutuksi ja kaikille ihanat joululahjat taattu.

 

Ande hoitamassa isännän velvollisuuksia isännän ottein toivottaessaan tytöt tervetulleiksi kiltahuoneellemme.

Ande hoitamassa isännän velvollisuuksia isännän ottein toivottaessaan tytöt tervetulleiksi kiltahuoneellemme.

 

laatta7

Päiväretkellä Kemin lumilinnassa!

 

Suomalaisia kulttuurikokemuksia!

Suomalaisia kulttuurikokemuksia!

 

Kruisailua Safartican järjestämällä kelkkasafarilla, 5/5.

Kruisailua Safartican järjestämällä kelkkasafarilla, 5/5.