Kevään 2016 Council Meeting -reissulle delegaateiksi lähti Oulusta oikea dream team, eli Hannu ja Sara. Menomatka oli lennettävä Lontoon kautta, joka passasi kyllä delegaateille erinomaisesti. Lontoossa ihmeteltiin nähtävyyksiä ja nautittiin kaupungista muutama tunti, kunnes oltiinkin jo matkalla itse päämäärään eli Portoon.

Perillä päästiin heti asiaan, kun suuntasimme ensimmäisen illan tervetuliaisbileisiin. Ilta hurahti aiemmista reissuista kertyneiden kavereiden kanssa ja uusia tuttavuuksia tehdessä, kun Porton legendaarisin DJ pisti parastaan ja tanssilattia kuhisi estiemereitä. Aamulla meitä odotti kuitenkin päätöksiä, äänestyksiä ja informaatiota täynnä olevan viikon aloitus Porton yliopistolla.

jeee

Oulun edustus/dream team

Viikon aikana päätimme muun muassa uusista jäsenyliopistoista, äänestimme seuraavan hallituksen ja valitsimme projekteille ja tapahtumille uudet vastuuhenkilöt. Kokoussalissa ei kuumilta tunteilta ja dramaattisilta käänteiltä vältytty, mutta päätökset saatiin tehtyä ja hommat hoidettiin. Working groupeissa pääsimme kehittämään omia taitojamme ja oppimaan uutta.

Iltaisin pidettiin hauskaa koko porukalla muun muassa liikennevalobileissä, karaoke- ja beerpong-illassa, sekä tietenkin international nightin merkeissä. International night, jossa jokaisen maan edustajat tarjoavat yhdessä muille omia perinneruokiaan ja -juomiaan, oli suomalaisille jälleen kerran menestys. Minttua ja salmiakkia jonotettiin nimittäin jo ennen illan virallista aloitusta!

1461247779248

Nordic Region (Suomi, Ruotsi, Norja) piknikillä herkuttelemassa

Kun rankka mutta antoisa viikko oli melkein purkissa, oli aika juhlistaa viimeistä iltaa gaalaillallisella vähän paremmat päällä. Seuraavana päivänä kotisuomi kutsui Oulun delegaatteja, ja paluumatka alkoi. Kaiken kaikkiaan reissu oli täynnä hauskoja päiviä hyvässä seurassa ja ihanassa säässä!

1461239725745

Herra Helakorpi ja neiti Karjalainen gaalaillallisella

IMG_1557 tag

Koko porukka viimeisenä päivänä yliopistolla