Oi Optiem – Liikuttaja iänikuinen

Optiemilaisille urheilu on tärkeää tekijä teekkarielämän menossa. Liikuntavuoroilla ja yliopiston urheilukisoissa ollaan aktiivisesti mukana vuodesta toiseen. Parhaiten kiltamme varmasti tunnetaan pesäpallossa, jossa mestaruuksia tuli huippuvuosina useita peräkkäin. Sittemmin painopistelajit ovat muuttuneet kiltalaisten urheilutaustojen mukaan lentopalloon ja jalkapalloon, joista odotetaankin kovaa menestystä. Teekkariurheilun perinteitä vaalitaan myös kovalla kyykkäkulttuurilla, mistä osoituksena edustus aina MM-kisoja myöten. Kiltahuoneemme uusi biljardipöytä liikuttaa optiemilaisia myös kesken koulupäivän, ja tarjoaa adrenaliinia nostattavia fiiliksiä.

Urheilun liittyvissä tapahtumissa ja haasteissa voit lähettää viestiä urheiluvastaavallemme osoitteeseen urheiluvastaava@optiem.fi .

Salivuorot

Killan viikoittainen salivuoro on Normaalikoulun yläasteen liikuntasalissa keskiviikkoisin klo. 18:40-19:40. Vuoroille ilmoittaudutaan Facebookissa killan urheiluryhmässä, josta voit seurata myös killan muita urheilutiedotteita. Salivuorolla on yleensä pelattu lentopalloa tai sählyä, mutta myös muita lajiehdotuksia voi antaa urheiluvastaavalle.

Kiltamestaruuskyykkä

Kyykkämestaruudesta taistellaan vuoden alussa. Voittajajoukkueelle tarjoutuu paikka WCOK:iin.

Sähliem

Killan sählyturnaus järjestetään syksyisin.

Beachiem

Rantalentisturnaus järjestetään kesäloman aikana.

Pooliem

Tulee.